Продажа квартиры Харьков, м. Гагарина, 52м²

Проспект Гагарина
ЖК Левада
Продажа
$1288.46 /м²
$67000 /все
Телефон менеджера

№ объекта
RE-120175
Комнат
1
Площадь
52 / 20 / 16 м²
Город
Харьков, Харьковская обл.
Район
м. Гагарина
Адрес
Елизаветинская ул., 3А
Этаж
12
Этажность
16

На карте


Об объекте

Пропонується до продажу затишна однокімнатна квартира в житловому комплексі "Левада-1". Квартира розташована на 12 поверсі 16-поверхового будинку, всього в 2 хвилинах ходьби від станції метро "Гагаріна".
Планування квартири включає простору кухню-вітальню та затишну спальню. Індивідуальний авторський проект створює особливу атмосферу всередині приміщення.
Площа зони приготування їжі складає 5 м2, чудова столова-вітальня площею близько 14 м2, а також простора спальня площею 16 м2 та зручна гардеробна кімната площею 3 м2. Вся електропроводка обладнана вимикачами, встановлені лічильники на воду та опалення. Опалення можна регулювати за бажанням на батареях.
Квартира забезпечена теплоізоляцією зовнішніх стін, що робить її особливо теплою та ефективною з точки зору економії енергії.
Квартира продається повністю мебльованою та обладнаною всією необхідною технікою. В вашому розпорядженні індукційна плита, вбудована духовка, мікрохвильовка, посудомийна машина, бойлер та пральна машина. Для створення комфортної атмосфери встановлено два кондиціонери - у вітальні та спальні. Також передбачена система "аква-стоп", а також охоронна та пожежна сигналізація.
Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує сучасні рішення, комфорт та функціональність. Не упустіть можливість стати власником цієї затишної та добре обладнаної квартири в престижному житловому комплексі "Левада-1"!