Новини

Консалтингова компанія КИТ відкрила своє офіційне представництво в Києві

Опубликовано: 08.02.2018
Консалтингова компанія КИТ відкрила своє офіційне представництво в Києві


Цей важливий крок у розвитку компанії ми зробили в рамках реалізації стратегії по географічній експансії, затвердженої ще кілька років тому. Ми довгий час накопичували свою компетенцію в Харківській області. На даний момент ми накопичили необхідний пул інструментів для того, щоб надавати нашим клієнтам послуги дуже високої якості, які відповідають вимогам столичного ринку.


Офіс нашої компанії в Києві існував задовго до публікації цієї новини. На даний момент наше представництво в Києві - це повноцінна команда, здатна надавати послуги високого рівня. На відміну від представництва в Харкові, де ми успішно себе відчуваємо на ринках як комерційної, так і житлової нерухомості, представництво в Києві зосереджено на одному напрямку - офісна нерухомість. Поки ми не плануємо сегментацію і хочемо стати кращими серед компаній, що працюють на київському ринку офісної нерухомості. На глибоке вивчення цього ринку і розвиток в цьому напрямку ми витратили останні 1,5 року. Довіра наших перших клієнтів в Києві показує, що ми на правильному шляху.

Цією новиною ми також хочемо звернутися до колег по ринку, які шукають сильну команду, зосереджену на комерційній нерухомості. Ми є саме такою командою. Про наших принципах роботи і партнерства ви можете прочитати на нашому сайті. Якщо побачене стане причиною написати нам лист, раді поділитися нашим контактом: [email protected]