Продаж квартири Харків, м. Захисників України (Повстання), 108.8м²

Захисників України
ЖК Манхэттен
Продаж
$787.44 /м²
$85674 /все
Телефон менеджера

№ объекту
RE-101488
Кімнат
2
Площа
108.8 / 28.2 / 9.8 м²
Місто
Харків, Харківська обл.
Район
м. Захисників України (Повстання)
Адреса
Героїв Харкова (Московський) пр., 97
Поверх
18
Поверхів
19

На мапі


Про об'єкт

Від представника забудовника! Без комісії! Продається 2-кімнатна 2-рівнева квартира з великою терасою 24м2. ЖК "Манхеттен", Секція 1. Квартира розташована на 18 та 19-му поверхах 19-поверхової секції. Будинок бізнес-класу, розташований у наближеному до центру Харкова районі на пр. Героїв Харкова, за 5 хвилин ходьби від станції метро "Захисників України".
МФК "Манхеттен" - це багатофункціональний комплекс змішаного використання із чотирма багатоквартирними житловими секціями, триповерховим торговим комплексом та підземним дворівневим паркінгом. Висота стелі 3,1 м. Комплектація квартири: МПО, стяжка підлоги, виноски холодної, гарячої води та каналізації, заведено електрику. У квартирі горизонтальне розведення опалення з можливістю встановлення індивідуального лічильника на опалення.
У пішій доступності від житлового комплексу є універмаг "Харків", "Кінний ринок", магазини, кафе, аптеки, філії комерційних банків. Неподалік розташовані школи та дитячі садки. Манхеттен (Манхэттен), Захисників України (Защитников Украины), Кінний ринок (Конный рынок), Металіст (Металист), Універмаг "Харків" (Универмаг "Харьков"), Спортивна (Спортивная), Повстання (Восстания).