Продаж квартири Харків, Центральний ринок, 39м²

Центральний ринок
ЖК Лазурный
Продаж
$1794.87 /м²
$70000 /все
Телефон менеджера

№ объекту
RE-110399
Кімнат
2
Площа
39 / 16 / 7 м²
Місто
Харків, Харківська обл.
Район
Центральний ринок
Адреса
Лосівський пров., 2
Поверх
4
Поверхів
10

На мапі


Про об'єкт

Продам 2-кімнатну квартиру в центрі, в ЖК Лазурний метро Центральний ринок в пішій доступності (500 метрів).
Квартира розташована на 4 поверсі 10-поверхового будинку. Загальна площа – 39 м2, житлова площа: спальня – 9 м2, вітальня трансформер – 7 м2, кухня – 7 м2, балкон-лаунж зона – 5 м2. Капітальний ремонт за індивідуальним дизайнерським проектом. Балкон утеплений і крім батареї опалюється теплою підлогою. Встановлений на балконі диван із зоною зберігання може послужити і окремим спальним місцем. Диван, пуф і стіл у вітальні розкладаються і дозволяють отримати по потребі як додаткове спальне місце, так і стіл зі стільцями для прийому гостей.
Квартира повністю оснащена якісною технікою: 5Ghz WiFi роутер, індукційна панель, вбудована посудомийна машина, вбудований холодильник з морозильною камерою, духова шафа з функцією мікрохвильової печі, витяжка, пральна машина з функцією сушіння, два кондиціонери, двоконтурний газовий ), електричний бойлер (для санвузла), тепла електрична підлога на балконі. Під установку телевізорів у вітальні та спальні, підготовлені необхідні виводи. Окрім основних груп освітлення та розеток, кожен прилад має свій окремий запобіжний тумблер у розподільчому щиті.
Великою перевагою цієї новобудови є наявність індивідуального автономного опалення (двоконтурний газовий котел).
На території комплексу є охорона та система відеоспостереження. Паркінг, обладнані дитячі та спорт майданчики, місце для вигулу домашніх тварин.
Поруч вся необхідна інфраструктура: метро, ​​зупинки громадського транспорту, магазини, ринок, школи, дитячі садки.
Ідеально для життя та для здачі в оренду.