Продаж квартири Харків, м. Гагаріна, 80м²

Проспект Гагаріна
ЖК Левада
Продаж
$1187.5 /м²
$95000 /все
Телефон менеджера

№ объекту
RE-115264
Кімнат
2
Площа
80 / 36 / 13 м²
Місто
Харків, Харківська обл.
Район
м. Гагаріна
Адреса
Єлизаветинська вул., 7В
Поверх
12
Поверхів
16

На мапі


Про об'єкт

Продам Реальну 2кімн. квартиру в новобудові ЖК Левада, 1 хвилина ходьби від м. Гагаріна. 12 поверх 16 поверхового будинку. Загальна площа 80 м2, житлова 36 м2, кухня 13 м2. Будинок зданий. Засклено балкон, змінено батареї на біметалічні, виконано повністю електричне розведення, повністю розведення сантехнічне, вирівняли підлогу, уклали кабель теплої підлоги (Данфос) та регулятори, встановлений бойлер Tesy, встановлені лічильники на тепло, хол та гір воду, встановлені вхідні двері преміум класу. Головні наші переваги: ​​Будинок знаходиться в 1 хвилині ходьби від метро пр.
Гагаріна, у всіх квартирах горизонтальна розводка опалення з можливістю установки лічильника на опалення на квартиру, будинок з білої цегли,
утеплений мінеральною ватою і пінопластом. Поруч вся необхідна інфраструктура: метро, ​​зупинка громадського транспорту, супермаркети, школи, дитячі садки, автовокзал, до центру 10 хвилин пішки! м. Гагаріна (Гагарина), Левада, Центр, Лисаветинска вул. (Елизаветинская), Заливна вул. (Заливная).