Продаж квартири Харків, Олексіївка, 39м²

Перемога
ЖК Победы 2
Продаж
$948.72 /м²
$37000 /все
Телефон менеджера

№ объекту
RE-117693
Кімнат
1
Площа
39 / 20 / 10 м²
Місто
Харків, Харківська обл.
Район
Олексіївка
Адреса
Перемоги пр., 86
Поверх
8
Поверхів
9

На мапі


Про об'єкт

Продам затишну 1-кімнатну квартиру площею 39 квадратних метрів на проспекті Перемоги, Олексіївка, Шевченківський район. Метро Перемога знаходиться в пішій доступності, всього за кілька хвилин ходьби. Квартира розташована на 8-му поверсі 9-поверхового будинку.

Планування квартири дуже зручне: кухня-студія поєднана з лоджією, окрема спальня, туалет, санвузол та передпокій. Площа житлової кімнати складає 20 квадратних метрів, а площа кухні – 10 кв.

Ремонт у квартирі був виконаний у лютому 2022 року, що гарантує свіжий та сучасний вигляд житла. З вікон квартири відкривається чудовий краєвид на ліс, що створює особливу атмосферу комфорту та затишку.

В безпосередній близькості від будинку знаходиться вся необхідна інфраструктура: магазини, кафе, ресторани, аптеки, банки та багато іншого. Район є тихим і спокійним, і водночас має чудове транспортне сполучення з іншими частинами міста.

Ця квартира - ідеальний варіант для власного проживання, так і для інвестицій. Не пропустіть можливість придбати своє власне житло у престижному районі. Телефонуйте прямо зараз і дізнайтеся всі деталі про цей об'єкт!