Продаж квартири Харків, Павлове Поле, 110м²

Ботанічний сад
ЖК Ключ
Продаж
$2727.27 /м²
$300000 /все
Телефон менеджера

№ объекту
RE-118192
Кімнат
3
Площа
110 / 40 / 47 м²
Місто
Харків, Харківська обл.
Район
Павлове Поле
Адреса
Мінська вул., 49
Поверх
12
Поверхів
17

На мапі


Про об'єкт

Продам шикарну 3 кімнатну квартиру в новобудові ЖК "Ключ" на вул. Мінська, забудовник Авантаж. Дім класу бізнесу. Квартира розташована на 12 поверсі 17 поверхового будинку. Загальна площа квартири – 110 м2.
Формат: вітальня, дві спальні, кухня, дві вбиральні кімнати, два санвузли, балкон.
У квартирі виконано дизайнерський ремонт. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою.
Підлога - натуральний паркет. Італійська плитка. Кухня Чезаро (Італія), побутова техніка Siemens преміальної серії (духовка, плита, мікрохвильова піч, посудомийка, пральна та сушильна машина). Домашній кінотеатр Кліпш (США) з акустикою у санвузлах. Сантехніка Villeroy, Daniel. У гостьовому санвузлі душ, у хазяйському ванній. Кондиціонери Daikin у всіх кімнатах. Продаж меблів з FreeDom (Італія). Склопакети замінено. Радіатори опалення Італія. Висвітлення виробництва Німеччини та Італії. Підігріви підлог передпокій, кухня, санвузли та балкон. Прямий ліфт у паркінгу. Два парко великі місця.
У комплексу свій вхід до Саржина яр. Поруч центральний парк культури та відпочинку ім. М.Горького. Поруч вся необхідна інфраструктура: зупинка громадського транспорту, супермаркети, школи, дитячі садки. Метро Ботанічний сад 2 хвилини.