Продаж квартири Харків, Центральний ринок, 61м²

Центральний ринок
ЖК Лазурный
Продаж
$967.21 /м²
$59000 /все
Телефон менеджера

№ объекту
RE-120201
Кімнат
2
Площа
61 / 36 / 15 м²
Місто
Харків, Харківська обл.
Район
Центральний ринок
Адреса
Лосівський пров., 4Б
Поверх
8
Поверхів
10

На мапі


Про об'єкт

Продається 2-кімнатна квартира в житловому комплексі "ЖК Лазурний" за адресою пров. Лосевський, із зручним розташуванням, в пішій доступності від метро Центральний ринок (500 метрів). До центру міста можна дійти пішки за 15 хвилин.
Площа квартири становить – 61 м2, дві роздільні кімнати, простора кухня – 15 м кв. , лоджія з красивим видом на подвір'я та місто. Не кутова. У квартирі зроблені всі чернові роботи, якісний ремонт, виконаний на 60%: розведена електрика, труби води та каналізації, санвузол у плитці, коридор підлога-плитка, всі стіни оштукатурені підготовлені під шпалери, нові вхідні броньовані двері.
Головна перевага даного ЖК – наявність індивідуального автономного опалення (двоконтурний газововий котел).
Закрита територія комплексу, є охорона та система відеоспостереження. Паркінг, гаражі, обладнані дитячі та спорт майданчики, місце для вигулу домашніх тварин. Житловий комплекс розташований у районі з добре розвиненою інфраструктурою: метро (три станції метро: Центральний ринок, Історичний музей, Південний вокзал), зупинки громадського транспорту, через дорогу супермаркети КЛАС та РОСТ, парк Шевченка. Поруч розташовано безліч нових житлових комплексів: ЖК Рогатинський, ЖК Інфініті, ЖК Німецький проект.