Продаж квартири Харків, Павлове Поле, 182м²

Ботанічний сад
ЖК Ультра
Продаж
$1372.53 /м²
$249800 /все
Телефон менеджера

№ объекту
RE-120987
Кімнат
5
Площа
182 / 100 / 20 м²
Місто
Харків, Харківська обл.
Район
Павлове Поле
Адреса
Отакара Яроша пров., 20
Поверх
21
Поверхів
22

На мапі


Про об'єкт

Прекрасна 5-кімнатна квартира в мальовничому районі Харкова чекає на свого нового господаря! Розташована на 21 поверсі в елітному ЖК "Ультра" на Павловому полі, вона пропонує розкішне житло та унікальні особливості для вашого комфорту та задоволення. Квартира 182м2
3 просторі спальні, включаючи спальню-кабінет, 2 сучасні санвузли з душем і теплими електричними підлогами. Пральна-комора для зручності зберігання. 2 окремі вбиральні кімнати для організації вашого одягу. Простора вітальня, кухня та їдальня, що ідеально підходять для сімейних посиденьок та розваг. Панорамне скління у майстер-спальні із захоплюючим видом на зелені райони Харкова. Вікна в підлогу у вітальні, що надають вид на центр міста та його головні пам'ятки. Променева система опалення з автоматичним регулюванням температури в кожній кімнаті.
Кондиціювання з використанням спліт-системи. Якісні меблі із натурального дерева з глянсовими фасадами. Сучасна побутова техніка, включаючи водонагрівач, посудомийну машину, пральну машину з функцією сушіння та багато іншого. Елітні ізраїльські матраци для вашого комфорту у всіх спальнях.
Низька квартплата завдяки системі ОСББ та індивідуальному тепловому лічильнику.
Охоронна система, відеоспостереження та пожежні датчики для вашої безпеки.
Автоматична система відкриття штор з пульта або за допомогою смартфона.
Ця квартира пропонує розкішне житло з урахуванням усіх сучасних зручностей та технологій. Вона ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, якість та прекрасні види. Шевченківський район (Шевченковский район), Ботсад (Ботанический сад), Павлове поле (павлово поле).