Продаж квартири Харків, Центральний ринок, 135м²

Центральний ринок
ЖК Лазурный
Продаж
$1629.63 /м²
$220000 /все
Телефон менеджера

№ объекту
RE-121354
Кімнат
3
Площа
135 / 69 / 28 м²
Місто
Харків, Харківська обл.
Район
Центральний ринок
Адреса
Лосівський пров., 2
Поверх
9
Поверхів
10

На мапі


Про об'єкт

Продам 4-кімнатну (три спальні + кухня-студія) квартиру в ЖК Лазурний (забудовник Град Буд), метро Центральний ринок в пішій доступності (500 метрів). Квартира розташована на 9-10-поверховому будинку, дворівнева. Над квартирою є тех. поверх. Загальна площа 135 м2, житлова площа 69 м2, кухня 28 м2. Формат квартири: кухня - студія, три спальні, вбиральня, два санвузла, господарська кімната, підйомник. У квартирі виконаний дуже якісний євроремонт, також вона повністю укомплектована меблями та технікою.
Великою перевагою цієї новобудови є наявність індивідуального автономного опалення (двоконтурний газовий котел). Закрита територія комплексу, є охорона та система відеоспостереження. Наземний паркінг, обладнані дитячі та спорт майданчики, місце для вигулу домашніх тварин.
Житловий комплекс розташований у районі з добре розвиненою інфраструктурою: метро, ​​зупинки громадського транспорту, через дорогу супермаркети КЛАС та РОСТ. У пішій доступності є парк Шевченка, ботанічний сад, зоопарк, дельфінарій. Це чудовий престижний варіант, щоб жити у самому центрі міста!