Продаж квартири Харків, Павлове Поле, 93м²

Ботанічний сад
ЖК Оптима
Продаж
$1612.9 /м²
$150000 /все
Телефон менеджера

№ объекту
RE-121861
Кімнат
4
Площа
93 / 54 / 25 м²
Місто
Харків, Харківська обл.
Район
Павлове Поле
Адреса
Отакара Яроша пров., 22
Поверх
5
Поверхів
17

На мапі


Про об'єкт

До вашої уваги пропонується розкішна 4-кімнатна квартира загальною площею 93м2, що розташована на 5 поверсі ЖК бізнес-класу Оптима на Павловому Полі.
Ця унікальна пропозиція ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, якість та стиль. Квартира є просторим простором, оформленим з використанням дизайнерських рішень і високоякісних матеріалів. Інтер'єр виконаний з особливою увагою до деталей, щоб створити затишну та функціональну обстановку. ЖК Оптима відрізняється не тільки зручним розташуванням, а й розвиненою інфраструктурою. Тут є все необхідне для комфортної життя: територія, що охороняється, дитячі та спортивні майданчики, а також зручний доступ до транспортних магістралей. Поруч розташовані дитячі садки та школи, зупинки транспорту, магазини, кафе, аптеки до метро Ботсад 2 хвилини.
Не проґавте можливість стати власником цього прекрасного житла з вишуканим ремонтом у престижному районі міста. Зв'яжіться з нами для уточнення додаткової інформації та організації перегляду цієї унікальної квартири. Шевченківський район (Шевченковский район), Ботсад (Ботанический сад), Павлове поле (Павлово поле).