Продаж квартири Харків, ХТЗ, 85м²

Імені А. С. Масельського
ЖК Мира 1
Продаж
$941.18 /м²
$80000 /все
Телефон менеджера

№ объекту
RE-123347
Кімнат
3
Площа
85 / 40 / 30 м²
Місто
Харків, Харківська обл.
Район
ХТЗ
Адреса
Миру вул., 11
Поверх
9
Поверхів
9

На мапі


Про об'єкт

Продається двохрівнева квартира площею 85 м2 в престижному Житловому Комплексі "Миру 1". Цей шедевр архітектури розташований у неповторному місці поруч із станцією метро О.Масельського, дозволяючи вам насолоджуватися зручністю міського життя, при цьому маючи унікальну можливість насолоджуватися видом на прекрасний парк.
Квартира вражає своєю просторістю та функціональністю. Два поверхи створюють відчуття власного приватного простору. На першому поверсі знаходиться: затишна кухня зона та гостьовий санвузол. На другому поверсі знаходяться основні спальні
Ремонт у цьому помешканні був здійснений у 2021 році, і відзначається сучасними дизайнерськими рішеннями та використанням високоякісних матеріалів. Квартира повністю укомплектована новою технікою та стильними меблями, які залишаються для вашої зручності.
Не тільки сама квартира, але і Житловий Комплекс "Миру 1" вражає своєю інфраструктурою та зручністю. Це ідеальне місце для комфортного та стильного життя. метро Масельського (метро Масельского), ХТЗ, Тракторний завод (Тракторный завод), Індустріальна (Индустриальная), Пролетарська (Пролетарская), Восточний, Рогань, Миру 1 (Мира 1), Миру 2 (Мира 2), Миру 3 (Мира 3), Миру 4 (Мира 4). Немишлянський район (Немышлянский район) Індустріальний район (индустриальный район)