Продаж квартири Харків, Наукова, 106м²

Наукова
ЖК Культуры 22В
Продаж
$1877.36 /м²
$199000 /все
Телефон менеджера

№ объекту
RE-124180
Кімнат
3
Площа
106 / 40 / 35 м²
Місто
Харків, Харківська обл.
Район
Наукова
Адреса
Культури вул., 22Б
Поверх
16
Поверхів
25

На мапі


Про об'єкт

Продам реальну 3-кімнатну квартиру в заселеному новобудові бізнес-класу ЖК "Авантаж", по вулиці Культури, метро Наукова 5 хвилин. 16-й поверх 25-поверхового будинку. Загальна площа – 106м2, житлова площа – 40м2, кухня-студія – 35м2.
Ремонт виконаний у стилі лофт. Формат квартири дві спальні та кухня - вітальня, два санвузли, балкон і велика вбиральня.
Зі спальні також вихід на шикарний балкон з видом на парк Горького
У хазяйській спальні ліжко з матрацом (матрац купували за 1500 дол) і тумбочки, також залишається шведська стінка для спини і преса. Але найважливіше зі спальні вхід зі своєю ванною кімнатою.
Кухня острівного типу із вбудованими шафками з барною стійкою. Кухня укомплектована всією необхідною технікою: холодильник, мікрохвильова піч, вбудована варильна поверхня, духовка, витяжка, посудомийна машина, фільтри для води. Кухонний стіл зі штучного каменю та стільці італійського виробника carveli italy. Диван та підйомний механізм телевізора з регулюванням висоти, вбудована шафа купе.
Дитяча зроблена на двох дітей із якісних натуральних матеріалів). Також є 2й сан вузол - дитячий - гостьовий (душова кабіна, сан вузол з гігієнічним душем, умивальник) Забудовник Авантаж. Закрита територія зі своїм внутрішнім двором і дитячим майданчиком.
Автономне опалення встановлено додому. Залишаються всі меблі та техніка. Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі садки, школи, парки, супермаркети, ВНЗ.
вул. Культури (ул. Культури) , м. Наукова (м. Научная), ЖК Авантаж (ЖК Авантаж)