Продаж квартири Харків, Наукова, 255м²

Наукова
ЖК Культуры 22В
Продаж
$2156.86 /м²
$550000 /все
Телефон менеджера

№ объекту
RE-112684
Кімнат
4
Площа
255 / 120 / 45 м²
Місто
Харків, Харківська обл.
Район
Наукова
Адреса
Культури вул., 22Б
Поверх
7
Поверхів
22

На мапі


Про об'єкт

Продам реальну 4-кімнатну квартиру в Центрі, в новобудові преміум класу ЖК "Авантаж", на вулиці Культури. Квартира знаходиться на 7-му поверсі 22-поверхового будинку. Загальна площа – 255м2, житлова площа – 120м2, кухня – 45м2.
Формат квартири: три спальні, вітальня-кухня, кухня додаткова (з балконом), два сан. вузла та простора вбиральня. У квартирі виконано капітальний ремонт із дорогих матеріалів. На підлозі паркетна дошка, встановлена дорога сантехніка у двох ванних кімнатах. Ремонт робили собі, продумували кожну деталь.
Стиль, затишок та простір цієї квартири не залишить вас байдужими. Вид з вікон та балкону відкривають шикарний панорамний вид на місто.
Квартира додатково утеплена, чудова шумоізоляція. Встановлено індивідуальний тепловий лічильник на опалення, техніка від відомих світових виробників.
Забудовник Авантаж. Автономне опалення встановлено додому.
Інфраструктура житлового комплексу включає: цілодобову охорону та відеоспостереження, майданчик для занять спортом, дитячий майданчик.
Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі садки, школи, університети, парки, супермаркети, 2 хвилини ходьби від станції метро Наукова.
м. Наукова (м. Научная), вул. Культури (ул. Культуры), Центр, ЖК Авантаж.